komputri, laptopi, gabrovo,cena,serviz, vtorа upotreba, лаптопи, компютри, цена,сервиз,габрово

MDMT.BG: Начало » Продукти » Софтуер » POS СОФТУЕР » MISTRAL » Новини » 3Q - новите ТАБЛЕТИ с швейцарско качество вече се предлагат от MDMT.OOD!

3Q - новите ТАБЛЕТИ с швейцарско качество вече се предлагат от MDMT.OOD!

3Q - новите ТАБЛЕТИ с швейцарско качество, изключителна функционалност, уникален дизаин и атрактивни цени вече са в MDMT.OOD!

Мобилните устройства на 3Q International AG – водещата Швейцарска технологична компания, лидер в продажбата на потребителска електроника и аксесоари с дистрибуторска мрежа в Европа, Русия, САЩ, Латинска Америка, Близкия изток и Азия вече и в България.

Освен изключително качество, функционалност, първокласен дизайн и добра пазарна цена, 3Q International AG предлага таблети адаптирани към изискванията на клиентите в различните   географски региони и това ги прави уникални!

Качеството на изделията и компактният дизайн са следствие на  тясното сътрудничество между 3Q International AG и водещи производители като Nvidia, Toshiba, Samsung, Qualcomm, RockChip и др. Всички материали подлежат на строг контрол и са гаранция за дълъг живот на мобилните устройства.

Разумната цена на изделията се постига благодарение на директните договори на 3Q International AG с водещи производители на компоненти, което позволява директни доставки до производствените им мощности. Развитието и оперативният център на компанията е в Швейцария, а основната монтажна дейност се извършва в заводите в Шенжен, Украйна, Чехия и Русия. Фирмата разполага с търговски офиси в Хонконг, Дубай, Москва, Австрия, Украйна и центрове за разпределение и логистика в Дубай, Москва, Маями, Прага и Амстердам.

Запознайте се с новите 3Q - Таблети -  иновативни, функционални, стилни и елегантни - създадени за безкрайни мобилни забавления!

За повече информация- заповядайте на място в магазина на MDMT.OOD!
T: 066/991 789

Powered by Olark