komputri, laptopi, gabrovo,cena,serviz, vtorа upotreba, лаптопи, компютри, цена,сервиз,габрово

MDMT.BG: Начало » Продукти » Софтуер » POS СОФТУЕР » MISTRAL » Мистрал Ресторант
Мистрал Ресторант

Мистрал Ресторант

 

 

Оцени тази статия
(1 глас)

komputri

СОФТУЕР ЗА РЕСТОРАНТИ И ХРАНИТЕЛНИ КОМПЛЕКСИ

Мистрал ресторант Продуктът е пригоден за бързо обслужване на клиенти в заведения за обществено хранене. Поддържа пълна функционалност за работа на обслужващ и управленски персонал, богато разнообразие от справки, както и множество функционалности, типични за работата на ресторантьора - модификатори на рецепти, happy hour, заготовки, разделяне на сметки и др. Мистрал ресторант работи с повечето специализирани устройства на нашия пазар - принтери, фискални устройства, четци за карти, програмируеми клавиатури. Поддържа управление на отдалечени обекти и централизирано управление на вериги.

Мистрал ресторант Touch Screen Може да се ползва само на компютър, на който има лиценз за Мистрал ресотрант. Поддържа бутони за стокови групи и стоки. Възможност за поставяне на картинки върху бутоните. Лесна настройка на интерфейса. Възможност за цветова къстамизация и размери на бутоните според разделителната способност на сътветния екран. Забележка: за работа с Touch screen интерфейса на Мистрал трябва да разполагате и със сензитивен монитор.

Мистрал мобилен ресторант Софтуер за маркиране върху мобилни у-ва PocketPc в ресторантьорски режим. Мистрал MR позволява да се взимат поръчки директно на масата при клиента и в същия момент те да пристигнат в кухнята на съответния принтер.Това многократно увеличава бързината и ефективността на процеса от взимането на поръчката до нейното изпълнение като също така намалява до минимум възможността от субективна грешка.

komputrikomputrikomputri

komputri

Оцени тази статия
(4 гласа)
Страхотна идея, добро изпълнение и отличен резултат. Това е новото решение за поръчки чрез таблет менюта, което можете да откриете за първи път в България и единствено в ресторант FANCY Terrace&Garden - София, бул. Цар Освободител 10.

Какво представлява решението?

Съвместна интеграция на софтуерната фирма Атрактсофт и Мистрал софтуер, която предоставя възможност на клиентите да сърфират из менюто на ресторанта през таблети, вместо да прелистват традиционните страници.

Таблетът замества хартиения носител, като заедно с това предлага и някои интересни екстри на посетителите. Всяко едно ястие има свързани и препоръчани напитки, десерти и салати към него, което значително улеснява избора. След като изборът е направен, клиентът извиква сервитьор през устройството за да потвърди поръчката. Сервитьорът от своя страна, потвърждавайки поръчката през работния си таблет я изпраща мигновено към кухнята и бара, където се заемат с нейното изпълнение. Когато в кухнята са готови със заявената поръчка, сервитьорът получава обратна информация за готовото ястие и от коя маса е поръчано то.

През целия престой в заведението, клиентите имат възможност да следят сметките си без да се налага да се допитват до персонала.

Край на скуката, хапнете и се забавлявайте в най-новия ресторант от веригата.

Related Video

Powered by Olark