komputri, laptopi, gabrovo,cena,serviz, vtorа upotreba, лаптопи, компютри, цена,сервиз,габрово

MDMT.BG: Начало » Продукти » Софтуер » POS СОФТУЕР » MISTRAL » Мистрал Ресторант
Мистрал Ресторант

Мистрал Ресторант

 

 

Оцени тази статия
(1 глас)

komputri

СОФТУЕР ЗА РЕСТОРАНТИ И ХРАНИТЕЛНИ КОМПЛЕКСИ

Мистрал ресторант Продуктът е пригоден за бързо обслужване на клиенти в заведения за обществено хранене. Поддържа пълна функционалност за работа на обслужващ и управленски персонал, богато разнообразие от справки, както и множество функционалности, типични за работата на ресторантьора - модификатори на рецепти, happy hour, заготовки, разделяне на сметки и др. Мистрал ресторант работи с повечето специализирани устройства на нашия пазар - принтери, фискални устройства, четци за карти, програмируеми клавиатури. Поддържа управление на отдалечени обекти и централизирано управление на вериги.

Мистрал ресторант Touch Screen Може да се ползва само на компютър, на който има лиценз за Мистрал ресотрант. Поддържа бутони за стокови групи и стоки. Възможност за поставяне на картинки върху бутоните. Лесна настройка на интерфейса. Възможност за цветова къстамизация и размери на бутоните според разделителната способност на сътветния екран. Забележка: за работа с Touch screen интерфейса на Мистрал трябва да разполагате и със сензитивен монитор.

Мистрал мобилен ресторант Софтуер за маркиране върху мобилни у-ва PocketPc в ресторантьорски режим. Мистрал MR позволява да се взимат поръчки директно на масата при клиента и в същия момент те да пристигнат в кухнята на съответния принтер.Това многократно увеличава бързината и ефективността на процеса от взимането на поръчката до нейното изпълнение като също така намалява до минимум възможността от субективна грешка.

komputrikomputrikomputri

komputri

Powered by Olark