komputri, laptopi, gabrovo,cena,serviz, vtorа upotreba, лаптопи, компютри, цена,сервиз,габрово

MDMT.BG: Начало » Продукти » Софтуер » POS СОФТУЕР » MISTRAL » Мистрал Магазин
Мистрал Магазин

Мистрал Магазин

Оцени тази статия
(1 глас)

СОФТУЕР ЗА МАГАЗИНИ

Мистрал магазин POS система за работа в магазини и супермаркети. Управлява везни, различни скенери, фискални устройства, дейта колектори и др. специализирани оборудвания. Поддържа отдалечени обекти и централизирано управление на вериги. Най-бързият, надежден и функционален софтуер за магазини на пазара.

Мистрал етикети Мистрал етикети е пълнофункционален продукт за създаване и модифициране на етикети, както и печат на етикети по избрани код/баркод, стокови групи, преоценки или нови стоки. Работи с богат набор от принтери.

Мистрал мобилен склад Решение базирано на платформата Windows mobile, предназначено за опростяване на процесите на доставка, ревизия и продажба на стоки на отдалечени места. Посредством стандартните комуникационни протоколи за обмен на данни се осъществява синхронизация между PDA и персонален компютър с работещ Мистрал, при което се прехвърлят всички операции, извършвани на мобилното устройство. Pазполага с лесен и удобен интерфейс.

Мистрал управление везна Модул за зареждане със стоки на етикетиращи везни на различни производители. Следи състоянието на стоките и при промяна ги предлага за презареждане във везната.

Благодарение на адаптивния си интерфейс Мистрал успява да покрие и най-претенциозните изисквания на свойте потребители. Възможностите за настойка на POS модула са почти неограничени, което позволява клиентите на продукта да създадат свой уникален интерфейс за маркиране, както и да включат всички характерни за съответния бизнес функционалности.

В последно време фирмата ни се специализира в POS решения за измерване на продуктите от сектора за плодове и зеленчуци на касовото работно място. Това спестява доста пари и възможности за възникване на недоразумения с клиентите. Класическият модел с етикетираща везна на самообслужване все повече се избягва в съвременната търговия поради факта, че той не защитава собственика от кражби. В случаите на използване на персонал за измерване на продуктите това води до директни загуби от възнаграждение.

Друга тенденция в търговията с бързооборотни стоки е повишаването на ергономията на касовото работно място. Тъч технологиите помагат да се постигне едно ново ниво на обслуждането, което повишава производителността на касиера – избор на стоки без баркод по снимки, маркиране на тежки или обемни артикули без повдигането от клиента и т.н.

komputrikomputri

Powered by Olark